Egészséges környezet otthon

Allergiás? Asztmás? Könnyen és gyorsan megszabadulhat tőle!

A gépről

A gépről

Az egészséges otthon

Az egészséges otthon

Archívum

Utolsó kommentek

  • deklerb: Kedves Blogtulajdonos! Egészséggel kapcsolatos blogunk hasonló témakört dolgoz fel, mint az Öné. ... (2009.01.14. 22:36) A pormentes otthon
  • Utolsó 20

A pormentes otthon

2008.11.10. 11:15 Tommy12

Lakás és légtisztítás egyszerűen? Szeretne egy olyan otthont ahol nincs por?

 

kép forrása: hyla.co

 

A természet mindenekelőtt a friss levegőt és azt az érintetlen világot jelenti számunkra, amelyet mesterséges anyagok még nem szennyeztek be. Ám sokan vagyunk, akiknek mindemellett pollenek ezreit is eszébe juttatja, amelyek kelllemetlen, allergiás tüneteket idéznek elő. Pedig van megoldás: egy nagyszerű készülék, amely otthonunkba természetes és egyszersmind por- és pollenmentes légkört varázsol.

Ezek előtt a legpedánsabb háziasszony sem tudott a portól hosszú időre megszabadulni. Egy egyszerű szellőztetéssel (ami tulajdonképpen elengedhetetlen) néha nagyobb bajt okozunk mint hasznot szeretnénk. Tavasszal mikor a természet felébred mély álmából, útrakelnek a pollenek is melyeknek sokat mondanánk álljt. Sajnos egyre többen szenvedünk az allergától, és ez ellen sokan csak gyógyszerekkel tudnak tenni. Ez megváltozhat. Itt ez a remek készülék mely a víz mint természetes szűrőrendszer tisztítja a levegőt és az otthont.

1 komment

Címkék: egészség légtisztítás egészséges otthon

A bejegyzés trackback címe:

https://hyla.blog.hu/api/trackback/id/tr70756943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deklerb 2009.01.14. 22:36:21

Kedves Blogtulajdonos!

Egészséggel kapcsolatos blogunk hasonló témakört dolgoz fel, mint az Öné. MI a higiéniás termékek veszélyes összetevőire hívjuk fel a figyelmet.

www.mi-csapatunk.blog.hu

Írjon nenkünk, amennyiben bővebb infot szeretne:

dannlergyorgy@t-email.hu
süti beállítások módosítása